Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Fának csapódott egy autó a Maroslelei úton, ismét csatlakozott a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő a Strandok éjszakájához, hatalmas buli volt a 18. Maros-menti Kulturális Találkozó és Lázár János cáfolta a pletykákat – tegnap ezekről olvashattak nálunk!

Baleset történt a Makó és Maroslele közti útszakaszon: a makói mentősök a Facebook-oldalukon osztották meg a baleset hírét. Mulatós zenészek látogattak a szegedi Waltner otthonba: az ott élők szeretik az ilyen zenés mulatságokat. Háromezer fiatalt várnak önkéntes munkára: ez egy ötmilliárd forintos pályázati támogatásnak köszönhetően valósulhat meg. Tűzgyújtási tilalom Bács-Kiskun és Csongrád megyében: tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az MTI-t.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője cáfolta azt a híresztelést, miszerint Szeged polgármesterének indulna a választásokon. Apátfalvi érték a Maros-menti Kulturális Találkozó: ezzel vette kezdetét a 23. Szent Anna Napok a településen. Ismét volt Strandok éjszakája a Hagymatikumban: 9. alkalommal rendezte meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakáját.

Ismét volt Strandok éjszakája a Hagymatikumban – Makó Híradó

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakáját, amelyhez ismét csatlakozott a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő. Ez alkalomból az éjszakai fürdőzők szauna jegyükhöz gyümölcssalátát is kaptak, de ízletes koktélokat is kóstolhattak.

Bár sajnos az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozásáról lemaradtunk, ha mégis sikerült fényképet készítenie, küldje el nekünk a szerkesztoseg@makohirado.hu címre, vagy ennek a posztnak a hozzászólásaként! Az időjárás-előrejelzés szerint napközben 32 fokra és záporokra számíthatunk, így ahogy az utóbbi napokban, most is érdemes esernyőt magunkkal vinni. 

Folytatódik a Szent Anna Napok Apátfalván: este fellép a Unique, illetve Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar is. Csanádpalotán fúvószenekari találkozó lesz: Szlovéniából, Lengyelországból és Spanyolországból érkeznek zenei csoportok.