Kiemelt hírek Színes Térség

Hatalmas bulit csapott a Unique és Marót Viki

Két nagyszabású koncerttel zárult Szent Anna Napok második napja: elsőként a Unique lépett a színpadra, őket Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar követte. Az utcabálon a Nówé Band húzta a talpalávalót.

Tovább dübörgött a Szent Anna Napok Apátfalván: a délelőtti ünnepi testületi ülést követően – ahol kitüntetéseket és díszpolgári címet adtak át – délután helyi csoportok mutatkoztak be, illetve a Varga Sinka Kupa elődöntőit is ma szervezték meg.

19 órától a Uniqué volt a színpad: az együttes remek hangulatot csapott, a megtelt sátorban hatalmasat buliztak a nézők. Völgyesi Gabi elárulta: fantasztikus volt az apátfalvi közönség, jól érezték magukat. Bár a fesztiválszezon dübörög, férjével Kovacsics Ádámmal és gyermekeivel tölti a nyarat, ha az idejük engedik.

20 órától Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar hozta a legjobb dalokat: a saját dalaik mellett Hungáriától és Generáltól is hoztak pörgős, táncolnivalót. Sokan nem is bírtak magukkal – táncra perdültek a színpad előtt. Az énekesnő a fellépés előtt elmondta, sokszor az utazás során kapnak ihletet egy-egy új zenére, így sosincs leállás a kreatív munkában.

navigate_before
navigate_next

A szombati napot is utcabál zárta: a Nówé Band húzta a talpalávalót. A programok holnap is folytatódnak sporttal. A 23. Lovas Nap új helyszínen, a Zrínyi és Cservölgy utca által határolt területen lesz. A Szent Anna Nap zárán a Varga Sinka Kupa döntőjére és eredményhirdetésére is sor kerül.