Hírek Kiemelt hírek Térség

Lázár mint szegedi polgármester? Valakinek megártott a meleg

Így kommentálta a térség országgyűlési képviselője, hogy a Figyelő szerint a megyeszékhely vezetésére pályázik. Lázár János a közösségi oldalán cáfolta a híresztelést.

– A Figyelő című újság megírta, hogy Szeged polgármesteri székére pályázom. Úgy látszik, a nagy meleg megártott néhányaknak. – mindössze ennyit fűzött hozzá a hetilap nemrég megjelent cikkéhez Lázár János a közösségi oldalán.

A térség országgyűlési képviselője ezzel le is tudta azt a pletykát, miszerint a megyeszékhely vezetése lenne a terve, miután a kormányzati pozíció helyett a választókerületét választotta. Lázár János többször kiemelte, hogy a jövőben több időt szeretne a saját választókerületében élőkre fordítani, és abban segíteni, hogy az itteni települések fejlődjenek. Hiába fontos stratégiai szempontból is szeged az újság szerint, a hírnek úgy tűnik nincs túl sok alapja.

2 Responses

  1. A Figyelő azt írta, hogy Lázár és a Fidesz támogatásával Szabó Bálintot indíthatják Botka ellen. A Délmagyar adta neki a hülye címet, s ez gurult végig a médián.

  2. nagyobb vereség lenne mint Vásárhely—

Comments are closed.