Zeitler Ádám lett a Jobbik választókerületi elnöke, PET-palack zátony keletkezett a Maroson, bejött az élet a pitvarosi bivalyoknak, illetve többen jutottak be valamelyik felsőoktatási intézménybe, mint tavaly – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Csongrád megye 4-es választókerületének élére nevezte ki a Jobbik elnöksége a makói önkormányzati képviselőt, Zeitler Ádámot. A ferencszállási Maros-szakaszon egy nagyobb méretű hulladéksziget alakult ki PET-palackokból és egyéb háztartási műanyag hulladékokból. Jani János polgármester szerint nem tudnak semmit tenni ellene, mivel megközelíthetetlen ez a rész. Bejött az élet a bivalyoknak Pitvaroson: az állatok nem is kívánhatnának jobb helyet maguknak

Engedett a parlament: az Országgyűlés enyhítette a kerti kutak fúrásáról szóló rendeletet. Már lehet pályázni a munkahelyteremtő pályázatra: 2018. szeptember 10-ig lehet benyújtani a beadandó iratokat. A Coca-Cola Magyarország 20 százalékkal csökkenti a műanyag palackjai súlyát és 40 százalékra növeli azok újrahasznosított alapanyagtartalmát 2020-ra – közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel. Horváth Zita, az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára elmondta, idén többen jutottak valamely felsőoktatási intézménybe, mint tavaly. 

Ma érdemes lesz este az eget pásztáznunk: az évszázad leghosszabb teljes holdfogyatkozását élhetjük át. Ma kezdődik Apátfalván a Szent Anna Napok: a háromnapos rendezvényt a 18. Maros-menti Nemzetiségi Kulturális Találkozó nyitja meg. Ha tehetjük, öltözzünk nyáriasan, de esernyő legyen velünk: a 32 fok mellé nyári zápor társulhat a délután folyamán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest