Kiemelt hírek Makó Színes

Ismét volt Strandok éjszakája a Hagymatikumban

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok éjszakáját, amelyhez ismét csatlakozott a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő. Ez alkalomból az éjszakai fürdőzők szauna jegyükhöz gyümölcssalátát is kaptak, de ízletes koktélokat is kóstolhattak.

Egészen éjfélig tart a buli a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben: a szokásos éjszakai fürdőzés a Strandok éjszakája program keretén belül valósul meg. Péntek este a beltéri medencéknél DJ Boban keverte a legjobb chill zenéket. Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing csoportvezető vezetője elárulta, az éjszakai fürdőzés nagy népszerűségnek örvend, de a szauna felöntéseket is kedvelik a vendégek.

– Most grátiszként gyümölcssalátákat is adtunk a fürdőzőknek, amelyet a szauna relax területén fogyaszthattak el – tette hozzá Lajtosné Papp Noémi.

navigate_before
navigate_next

A Strandok éjszakájára sokan mozdultak meg: Szerbiából, Romániából, de hazai viszonylatban is sok helyről érkeztek vendégek, többek között Észak-Magyarországról vagy éppen a Balatonról. A Kovács-család Balatonlelléről érkeztek nyaralni Makóra.

– Mivel négy évszakos a Hagymatikum, úgy gondoltuk, megnézzük milyen lesz a Strandok éjszakája. Idáig nagyon finom koktélokat kóstoltunk, illetve meg is vacsoráztunk az étteremrésznél – árulta el Péter, a családfő. Párjával és két gyermekükkel érkeztek a városba. – Barátunk ajánlotta, hogy nyaraljunk itt. Sajnos, a holdfogyatkozásról a borús ég miatt lemaradunk, de helyette fürdőzünk egy jót.