Csongrád megye 4-es választókerületének élére nevezte ki a Jobbik elnöksége a makói önkormányzati képviselőt. Na de hová tűnt Kiss Attila?

A Jobbik Csongrád 04. választókerületi vezetőségében változások történtek az elmúlt időszakban – tájékoztatta portálunkat Zeitler Ádám, a jövőben ő tölti be a választókerületi elnök, és a regionális igazgató pozícióját is.

A makói önkormányzati képviselő már korábban jelezte, hogy választókerületi tisztségben szeretné folytatni a Jobbikon belül, kinevezése annyiban nem meglepetés, hogy jó viszonyt ápol Sneider Tamás pártelnökkel, akinek 2013-ban gyakornoka is volt az országgyűlésben.

Ahogyan a pártvezetés részéről az is logikus döntésnek tűnik, hogy lecserélik a korábbi választókerületi elnök Kiss Attilát, aki a Jobbik színeiben 2014-ben, és 2018-ban is komoly vereséget szenvedett az országgyűlési választáson Lázár Jánostól.

2014-ben megpróbálkozott a makói önkormányzati választáson is polgármester-jelöltként, ám Farkas Éva Erzsébet és Buzás Péter mellett végül esélye sem volt, 13,2 %-al még az országgyűlési választásokon elért eredményénél is sokkal rosszabbul szerepelt. Ennek ellenére június elején újra a makói alapszervezet elnökévé választották.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest