Búzát gyűjtöttek Makón és Hódmezővásárhelyen a Magyarok Kenyeréhez, tehetséges muzsikust támogatott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Makói csoportja, Lázár János szerint nagy lobbimunka volt a nagylaki elkerülő megvalósulása – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizennégy migráns Csongrád megyében: a kamionröntgen 14 megbújt személyt észlelt a jármű egyik részében. Magyar rendőrök utaztak Macedóniába és Szerbiába a határok védelmére: a fogadó országokkal közös határrendészeti műveletekben vesznek majd részt. Elhunyt Szepesi György: Kilencvenhat éves korában szerdára virradóra elhunyt a legendás rádiós sportriporter.

A Magyarok Kenyere programhoz gyűjtöttek megyeszerte búzát: Makón és Hódmezővásárhelyen is a gazdák összefogtak a nemes cél érdekében. A kormány növelné a CSOK összegét a kistelepüléseken: Lázár János a képviselő testületekkel folytatott egyeztetéseken többször hangsúlyozta, hogy szerinte ezzel a lépéssel csökkenthető az elnéptelenedés. A térség országgyűlési képviselője szerint nagy lobbimunka volt a nagylaki elkerülőút megvalósuláshoz szükséges forrás: a napokban a helyszínen is járt.

Lázár: nagy lobbimunka volt a nagylaki elkerülő – Makó Híradó

A térség országgyűlési képviselője megnézte az útépítést, Lázár János szerint nagy segítséget jelent majd az itt élőknek, ha elkerüli a településeket a kamionforgalom.

Anna és Anikó napján nem fogunk fázni: akár 31 Celsius fok is várható. Ebben a melegben figyeljünk oda a háziállatainkra is, nehogy a hűtőben találjuk őket.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest