Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Népszerű a nagyéri falusi turizmus, megkezdődött az Istók hagyaték feldolgozása a múzeumban, baleset történt a Rákosi úti kereszteződésnél az elkerülő úton – tegnap ezekről adtunk hírt Önöknek!

Ma derül ki, hogy az idei tanévben mennyien kerültek be valamely felsőoktatási intézményben: idén mintegy 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra. Feketén kereskedtek zöldségekkel: vádat emeltek csanádpalotai, pitvarosi, kövegyi, makói és kisteleki székhelyű gazdasági társaságok ellen. A tejautomaták fennmaradását segíti az új szabályozás, amelyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara aktív közreműködésén is múlott. 

Nem unatkoznak a József Attila Városi Múzeumban: a hetedik nyári táborban nemezelni tanulnak a gyerekek, miközben az Istók hagyatékot dolgozzák fel az intézményben Börcsök Attila gyűjteménykezelő vezetésével. Több mint tíz éve fejlesztik a vidéki turizmust Nagyéren, ahol tökéletesen megfér egymással ez az életérzés a modern technikaával: mi sem bizonyítja jobban, hogy 500 lakosra 16 ezer vendégéjszaka jut. Teljes útlezárás mellett helyszíneltek tegnap délután az elkerülőnél.

Baleset történt az elkerülőn – Makó Híradó

Baleset történt a Rákosi úton, az elkerülőn. Az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba. A helyszínelés ideje alatt a forgalmat Makóra terelték el.

Ma is nyárias időre számíthatunk, 25-30 fok közötti hőmérséklettel. Érdemes esernyőt magunknál tartani, mert bármikor jöhet egy kis futó zápor is. A reggelt kezdjük egy újabb nyári slágerrel: Happy Now Zeddtől és Elley Duhé-től.