Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Megválasztották az év madarát, a sárkányhajó-világbajnokságra érkező philadelphiai versenyzők és családtagjaik öt csillagot adnak Makón és a Gloriusnak, a makói roma önkormányzat zenés programmal készül, illetve Lázár János szünetet tart. Tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Újabb munkahelyteremtő pályázatot hirdet a kormány – jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter. A magyar horgászválogatott két érmet szerzett a szlovéniai Radecében rendezett Európa-bajnokságon. Gyenge termés várható kajszibarackból: idén az utóbbi évtized leggyengébb termésére számíthatnak a gazdák. 

Megválasztották az év madarát: a gólyatöcs kapta a legtöbb szavazatot. Elődöntős a címvédő női vízilabda válogatott: a címvédők bejutottak a legjobb négy közé a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon.

Öt iskolát újítanak fel a térségben nyáron: a fenntartó mintegy 14 millió forintot biztosított erre a célra. Öt csillag Makónak és a Gloriusnak: a philadelphiai sárkányhajó versenyzők és családtagjaik élvezték a makói lét perceit. Zenés hagyományőrző estet szervez a Roma Nemzetiségi Önkormányzat: erről rendkívüli testületi ülés keretén belül döntöttek. Lázár János, a térség országgyűlési képviselője szünetet tart: kis összeállítással ment szabadságra a politikus. 

Hova érdemes menni kirándulni? Most Önök is segíthetnek ebben!

Merre kiránduljunk a térségben? – Makó Híradó

Keressük azokat az eldugott, vagy éppen népszerű helyeket, a makói térségben, ahová önök szerint érdemes elmenni egy rövid túrára.

A reggelt indítsuk egy remek dallal, amelynek refrénjében egy József Attila-verset is felfedezhetünk!