Körözött motorokat foglaltak le Nagylaknál, jövő héten meleg, de esős idő várható, a hét embere rovatunkban Panyor Krisztinával beszélgettünk. 

Szekeres Anna blogjával indítottuk a napot: vendégírónk az önismeretről és a kapcsolatokról írt. Körözött motorokat foglaltak le Nagylaknál: a járgányok mellett bukósisakokat és ruhákat is foglaltak le a Csongrád megyei rendőrök. Meleg, de többször esős idő várható a jövő héten: Országos Meteorológiai Szolgálat közleményéből kiderül, a sok napsütés mellett esőre is számíthatunk. A 193. balatonfüredi Anna-bál szépének Tóth Kinga Zoét választották szombat este: a bál szépe első alkalommal jelentkezett az Anna-bálra. 

Szeretné megvédeni bajnoki címét a Szeged kézilabdacsapata: a cél érdekében hat új játékost igazoltak a szegediek. Öttusa Eb: ezüstérmes Marosi és a férfi csapat. A hét embere rovatunk is sportos volt: Panyor Krisztinával beszéltünk.

A hét embere: Panyor Krisztina – Makó Híradó

Panyor Krisztina nemrégiben ismét a dobogó tetejére állhatott a Börzöny Trail 35 kilométeres kategóriában, ahová kislánya is elkísérte. A makói sportolóval a terepfutásról, a természet szeretetéről és a jövőbeli terveiről is beszélgettünk – ezen a héten őt köszöntjük a hét embereként!

A hétfő mindig nehezebben indul, hiszen a hétvége után kinek esik jól  munkába menni? A napot kezdjük egy viccel: hallotta már a járdaszegély és a nő esetét?

A nő leparkol a kocsival és megkérdezi a férjét:
– Drágám, nem álltam le túl messze a járdaszegélytől?
– A baltól vagy a jobbtól?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest