A nosztalgiáé és a szórakozásé volt a főszerep a retro szombaton, óriási siker a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz kiállítása, templomot rongált egy férfi Kiszomboron – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Már délelőtt elkezdődtek a programok a retro szombaton: kiállítások és kutyaiskolai bemutató is várta a látogatókat. Délután koncertekkel folytatódott a rendezvény: nosztalgikus, táncdalfesztiválról ismert dalokkal szórakoztatták a közönséget, majd később Szűcs Judith és Zoltán Erika is fellépett. Egy hét alatt túllépte a 10 ezres látogatószámot a szegedi Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz kiállítása: nyitáskor sorok kígyóznak a bejárat előtt, majd egész nap folyamatosan érkeznek a látogatók.

A makói rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 éves férfit, aki meggyújtotta a kiszombori templom két ajtaját. A magyar rendőrök egy Mercedest, egy BMW-t és egy Volkswagent is lefoglaltak a határnál.

Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat. Elnöki ülésen veszi napirendre az MSZP azoknak a képviselőknek az ügyét, akik a frakciófegyelmet felrúgva nemmel szavaztak – ezért büntetést is kaphatnak. Hivatalosan is munkába állt Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A mai napot pedig egy igazi retro slágerrel indítjuk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest