Kiemelt hírek Makó Színes

Folytatódott a retro szombat Makón

Ebéd után sem unatkoztak azok, akik kilátogattak a Hagymaház előtti térre. Délután nosztalgikus, táncdalfesztiválról ismert dalokkal szórakoztatták a közönséget, majd később Szűcs Judith és Zoltán Erika is fellépett.

A délelőtti programokat követően – ahol például kutyás bemutató, veteránautó kiállítás és bűvészbemutató is volt – délután sem hagyott alább a retro érzés Makón. Ebéd után a Legényanya című filmet lehetett megtekinteni a Makói Moziban, de a fiatal generáció megtudhatta, mi is az a diafilmes matiné.

Remekbe szabták a retro szombat délelőttjét – Makó Híradó

Hűsítő párakapu és hűs üdítők és hideg sör, no meg az árnyék tette kellemessé, a különféle látnivaló pedig izgalmassá a makói retro szombat délelőttjét. Délután jön Szűcs Judith és Zoltán Erika koncertje, a Hagymaház előtt felállított színpadon, este pedig a retro utcabál. Igazán elképesztő engedelmességet tanúsítottak az ebek a makói kutyaiskola bemutatóján.

A táncdalfesztiválok régen sok embert a TV elé vonzottak, így a nosztalgikus műsor most is sokakat a Hagymaház elé hívott. Ezt követően Szűcs Judith szórakoztatta a közönséget. Az énekesnő az 1972-es Táncdalfesztiválon is fellépett, de az 1977-es Metronóm egy hatalmas lehetőség volt számára – erről maga mesélt a koncert előtt.

– Engem, mint retro énekesnőt szeretnek, így a régi diszkó dalok kihagyhatatlanok a repertoáromból, mint a Táncolj még vagy a Járd el a Zorba dalát – mesélte az énekesnő.

navigate_before
navigate_next

Őt Zoltán Erika követte a színpadon. Az énekesnő nemcsak hangjával, hanem táncával is elkápráztatta a nézőket – a táncos fiúkkal ügyesen mozgott együtt. A napot egy retro utcabál zárta, amelyen Csonka Gábor hozta a legjobb dalokat.