Kiemelt hírek Makó Színes

Pezsgőkóstolás és látvány grill a Glorius teraszán

Élőzenés est várja mindazokat, akik július 21-én, szombaton 18 órától a makói Grand Hotel Glorius teraszának programját választják. A látvány grillen készült, frissen sült ételek mellett finom koktélok és a DocPiano Band dallamai kínálnak felhőtlen kikapcsolódást a vendégeknek, akik különleges pezsgőket is kóstolnak majd.

Ebben az évben már harmadszorra várja a Glorius Étterem terasza különleges vacsoraestre az érdeklődőket. – Rendkívül népszerűek a vendégeink körében ezek a programok, amikor látvány grillen készített, frissen sült ételeket kínálunk finom koktélok kíséretében. A kellemes hangulatot élőzene fokozza, amelyet ezúttal a DocPiano Band szolgáltat majd, és ehhez biztosít varázslatos miliőt a Glorius külső tere – lelkesedett Farkas Diána értékesítési vezető. A kedvezményes árú ételkínálatban most vaslapos csirkemell, gyros tál, BBQ oldalas és grill kolbász szerepel, amelyekhez többféle köret és mártás lesz választható és természetesen étlapról is lehet majd rendelni.

A sales manager elárulta, külön öröm számukra, hogy a település lakói közül egyre többen kapcsolódnak be a szervezéseikbe és veszik igénybe az általuk kínált szolgáltatásokat is. – Nagyon sokan nyitottak a programjaink iránt és érdeklődve várják, mi lesz a következő alkalom, amelyen ellátogathatnak majd hozzánk. Ezúttal is készültünk egyedi megoldásokkal; különleges pezsgőket kóstolhatnak majd azok, akik úgy döntenek, teraszunkon töltik a szombat estéjüket – tudtuk meg Farkas Diánától, aki előzetes asztalfoglalást javasol az érdeklődőknek. Ez nem meglepő, hiszen az a mediterrán életérzés, amelyet Makó belvárosa kínál hétvégenként, vonzza a vendégeket. A hangulatos nyáresti sétálás közben sokan szívesen térnek be éttermünkbe és töltődnek fel élményekkel. – Úgy érezzük, megszerettek bennünket az itt élők és mi is aktívan be kívánunk kapcsolódni a város életébe. Közös célunk, hogy Makó kiemelt turisztikai célponttá váljon és az ide látogatók a kikapcsolódás mellett felfedezzék a település hagyományait és látnivalóit, jelenleg ezen is munkálkodunk – zárta a beszélgetést a Grand Hotel Glorius értékesítési vezetője.