A korábbi nosztalikus makói hétvégék sikerén felbuzdulva most retro szombatot rendez a Hagymaház. Jön Süsü a barátaival, belibben a rátóti legényanya, de fellép Szűcs Judith és Zoltán Erika is. Címlapképünk egy korábbi retro hétvégén készült.

Persze a programok nagy része szombaton és a szabadtéren lesz, de ha esik, akkor a Hagymaházba szorulnak a nosztalgiázni vágyók. Az biztos, hogy a Süsü és barátai kiállítás péntektől vasárnapig, naponta délelőtt 10-től este 7-ig a Hagymaházban látható majd.
Szombaton délelőtt 10-től a veterán járműveket csodálhatják meg azok, akik ezeket a gépeket még nem látták, vagy nekik is volt egykor ilyenük. Lesz kézműves kuckó a Máltai Szeretetszolgálat jóvoltából, a makói fotóbarátok segítségével retro fotók készülhetnek a vállalkozó szelleműekről.

A csodálatos ’20-as éveket a könyvtárban idézik fel. Alighanem a legtöbb érdeklődőt a makói kutyaiskola engedelmességi bemutatója vonzza majd ebéd előtt, melyet bűvészműsor követ.

A moziban délután 1-től vetítik majd a Legényanya című filmburleszket.

https://www.youtube.com/watch?v=LYUQIEAd8II

De fél 3-kor diafilmes matiné várja a kicsiket és a nosztalgiázó szüleiket.
Fél 4-től látható majd a Ritmus Tánc- és Fitneszstúdió műsora, 4-től Domján Zoltán koktéljaival varázsolja el a közönséget.
5-kor kezdődik a Volt egyszer egy táncdalfesztivál című műsor, hogy 6 órától már Szűcs Judit énekelje a tegnap slágereit.

Zoltán Erika 6-kor áll a színpadra, s a retro szombatot az este 8-kor kezdődő Retro utcabál zárja.
És ami a legszebb, egyetlen programra sem kell belépőt váltania senkinek!

A teljes program az alábbi plakáton:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest