Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Kis régészek lepték el a múzeumot, új helyre költözött két nyugdíjas klub, Lázár Jánossal a térség előtt álló lehetőségekről és kihívásokról beszélgettünk – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Tavaly szervezték meg először a nagy sikernek örvendő régész tábor, idén már két alkalommal is kutatókká válhatnak a kicsik és a nagyok. A Justh Gyula utcai volt bölcsődét kapta meg az Újvárosi Nyugdíjas Klub és a Makói Baráti Kör Nyugdíjas Klub – a korábbi általuk használt épület lebontásra kerül az épülő kézilabdacsarnok miatt. 90. születésnapja alkalmából köszöntötte a város nevében Kovács Sándor települési képviselő Bencze Istvánt.

Választókerületének mind a 19 településén aktívan részt vesz a munkában Lázár János. Az országgyűlési képviselővel a térség előtt álló lehetőségekről és kihívásokról beszélgettünk. Közösségi oldalán is köszönetet mondott a közfoglalkoztatottak munkájáért Farkas Éva Erzsébet polgármester.

Az utcán elhelyezett csaknem három raklapnyi térkövet és egy raklapnyi szegélykövet tulajdonított el egy 51 éves férfi Királyhegyesen. Egy nőt megütött és megfenyegetett, három haragosára faléccel támadt egy helybeli férfi Makón. Mindkettejük ellen eljárás indult.

A mai napot Michael Jackson dalával indítjuk, Péter Bence zongoraművész előadásában: