Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Panyor Krisztina sikeréről, a harangláb terveinek megváltoztatásáról, a csanádpalotai testület döntéséről és nyári táborokról is olvashattak tegnap nálunk. Mutatjuk, hogy ne maradjanak le semmiről!

Elbúcsúztattuk a világbajnokságot: a Nyugi Bár terasza megtelt érdeklődővel a Franciaország – Horvátország döntőre. Ki örömmel, ki bánattal zárta a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Negyedik alkalommal táboroztatnak a Makói Pótnagymamák: már az első nap játékkal telt az egykori tűzoltó garázsban. A várost is felfedezik az Életrevaló táborban résztvevő gyerekek: az állomásokon pontokat is gyűjthetnek majd.

Trianon emlékművé változna a főtérre tervezett harangláb: véletlenül derült ki a legutóbbi testületi ülésen, hogy a korábban a főtérre tervezett, de a testület támogatását sem bíró haranglábat emlékműként akarják megvalósítani. Kislányával állt a dobogó tetejére Panyor Krisztina: a Nyúlcipőbolt Börzsöny Trail 2018 terepfutó versenyre Viola is elkísérte, aki a dobogón is édesanyja mellé állt. Csanádpalotán testületi ülés volt: nem oszlott fel a grémium.

Nem oszlott fel a palotai testület, de két képviselő lemondott – Makó Híradó

Az egyértelműen politikai megfontolásból indított puccskísérletnek csak a kiötlője nem vállalta a felelősséget miután leszavazták a javaslatot a képviselők.

Csütörtökön folytatódik az orvos válaszol rovatunk: a szakembereket a szorongásról, a pszichiátriai kórképekről és a függőségekről lehet kérdezni. 

A napot kezdjük a Kush Kush feldolgozásával a Sweet & Biterrel.