Kék hírek Kiemelt hírek Ország-világ Térség

Ellopták a térkövet a királyhegyesi járdaprogramból

A rendőrök a bejelentéstől számított egy napon belül gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves férfit, aki térkövet és szegélykövet lopott Királyhegyesen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. július 15-ét megelőzően tulajdonította el Királyhegyesen, az utcán elhelyezett csaknem három raklapnyi térkövet és egy raklapnyi szegélykövet. A rendőrök a bejelentéstől számított egy napon belül azonosították, majd előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Tőle a burkolóelemek egy részét lefoglalták.

A gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Megkerestük Horváth Lajost, a település polgármesterét is, aki elmondta: ő is csak pletykákat hallott az üggyel kapcsolatban.

– A kár a fővállalkozót és a kivitelezőt érinti, nem az önkormányzatot – kommentálta a polgármester.

One Response

  1. Nem csak a térkövet benzint fűkaszát meg ami mozdítható .A 3-mas fogat azt csinál amit akar hétvégén nyugdíjasoknál 20-30-ft fűvágás önkormányzati géppel benzinnel
    stb ha bejön a tél kivágják a fákat amit hazavisznek mert kell a kandallóba. Ez itt a közmunka program, akinek van 5 elemi meg tud inni csoportvezető, ha felesége is van akkor fűnyíró tanfolyamra is mehet feleségestül. És hab a tortán csak az asszony akinél
    ott van Aladin barlangjának a kulcsa.

Comments are closed.