Hírek Kiemelt hírek Ország-világ Sport

Kislányával állt a dobogó tetejére Panyor Krisztina

A Nyúlcipőbolt Börzsöny Trail 2018 terepfutó verseny 35 kilométeres női kategóriájában állhatott a dobogó legmagasabb fokára a makói futó. A versenyre kislánya, Viola is elkísérte, aki a dobogón is édesanyja mellé állt, és a célba is együtt érkeztek.

A Börzsöny technikás pályájának és a meleg időjárásnak köszönhetően nem volt könnyű dolga annak a kétszáz indulónak, aki próbára tette magát a versenyen. A leghosszabb, 35 kilométeres pályán 1500 méternyi szintkülönbség várta a résztvevőket, ebben a kategóriában 04:04:34-es idővel ért először célba Panyor Krisztina. A makói futó négy éve vesz részt a Börzsöny Trailen, három éve első helyezett lett egy rövidebb távon, tavaly a harmadik helyet tudhatta magáénak.

Panyor Krisztina portálunknak elmondta: idén jóval kevesebb versenyen vett részt, mint tavaly – a mostani volt a harmadik versenye az évben. Ősszel a Mátra Trail-en, illetve Sándorfalván a terep félmaratonon szeretne még részt venni, közben pedig folyamatosan készül edzőjével, akivel két és fél éve dolgoznak együtt .

– Ez egy hosszú távú felkészülésnek a része, szeretnék egyre jobb lenni ezeken a 30-60 kilométeres távokon – tette hozzá.

 

Borítókép: terepfutas.hu

One Response

  1. Szívből gratulálunk Makó büszkeségének!

Comments are closed.