Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Nemzetközi csapat nyerte a fürdőfesztivál főzőversenyét, a tangóé és a románcé volt a főszerep a Zenepavilonban, kihirdettük a hét emberét – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Pörköltek, halászlék, és egy különleges indiai étel is főtt a bográcsokban a fürdőfesztivál harmadik napján. A győztes az utóbbi lett, ez indiai-ecuadori-magyar koprodukcióban készült. Hetedik alkalommal lépett fel az M Classic Duo a Zenepavilonban vasárnap este, ahol a tangó és a románcok világába kalauzolta el a közönséget az együttes. A tegnapi napon ismét kihirdettük a hét emberét: Kiss Istvánné Ibolyát.

Védőjét vesztette a Makó: Tóth Imre marad az NB III-on belül, de Nyugatra szerződött. Péter triplájával verte a SZEOL a Makót – 3:1 lett a végeredmény. Világbajnok lett a női kézilabda junior VB-n a magyar válogatott Debrecenben.

Az óföldeáki erődtemplom Lázár János egyik kedvenc helye: a térség országgyűlési képviselője rendszeresen ellátogat családjával a templomhoz, legutóbb a település képviselő testületével és polgármesterével nézte meg a hamarosan megújuló épületet.

A mai napot a Kaliforniai álom című filmből is ismert dallal indítjuk: Start a Fire!

One Response

  1. Tisztelt Szerkesztőség, Kedves Gajáta Fanni!
    Nagyon szépek a Jó reggelthez rakott városképeik. Gratulálok!

    Feri

Comments are closed.