Kiemelt hírek Makó Sport Színes

Elbúcsúztattuk a világbajnokságot

Telt házzal köszönt el a világbajnokságtól a Nyugi Terasz, a Franciaország-Horvátország mérkőzésről természetesen mi is bejelentkeztünk élőben. Rég volt ennyi gól döntőben, így a semleges szurkolók is elégedettek lehetnek.

A horvát szimpatizánsok kicsit szomorúan, a francia szurkolók nagy örömmel távoztak a lefújás után a Luzsnyiki stadionból az Oroszországban rendezett világbajnokság döntője után. Bár alapvetően papírforma győzelem született, a horvátok szereplésére mindenki büszke lehet, kevesen várták, hogy idáig jutnak.

Az elmúlt egy hónapban számos alkalommal jelentkeztünk be élőben a Hagymatikum Nyugi Teraszáról, amelyeket a helyszínen is több százan, közösségi oldalunkon viszont több mint 15 ezren követtek figyelemmel.

A Nyugi Teraszon a Hagymatikum a VB-re egy hatalmas tévével és kiváló hangosítással készült, nem csoda, hogy rengetegen szurkoltak itt a mérkőzések alatt. Mint Gergely Gábortól megtudtuk, nagyon jól vizsgázott a kerthelyiség, így biztosan lesz még a közvetítéseknek folytatása.