Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Folytatódott a fürdőfesztivál, megnyílt a kiszombori kukorica-útvesztő, csapatversenynek adott otthont a makói sportcsarnok és Lázár János is kilátogatott az Állomás téri napokra – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

A Századvég Alapítvány júliusi közvélemény-kutatása alapján a Fidesz-KDNP erősödik, de az ellenzék gyengül. Hosszú Katinka ismét Dave Salóval dolgozik együtt: az úszó Los Angelesben tréningezik az edzővel. Még lehet szavazni az Év fürdője versenyen: a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő az év feltörekvő fürdője címre hajt. 

Szabadnapján mentett életet egy rendőr Makón: az életmentő rendőr szaktudására korábban nem volt szükség, és azt mondta, reméli, később sem lesz.  Igazi csapatverseny a TNT Team Challenge: negyedik alkalommal szervezték a crossfit megmérettetést. Vasutas és Állomás téri napot szerveztek Toldi János körzetében. Az eseményre ellátogatott Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is. Megnyílt a kukorica-útvesztő: négy hétig várják az érdeklődőket a labirintusban. Folytatódott a fürdőfesztivál, ami hatalmas buli volt.

Ma sem unatkozhatunk: a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő fürdőfesztivál zárónapján is remek fellépők és főzőverseny is lesz. Délután véget ér a Foci VB is – a 17 órakor kezdődő döntőben Franciaország és Horvátország találkozik. A Zenepavilonban az M Classic Duo lép fel.

A nap indíulásához Kanita számát ajánjuk!