Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Tánctérré vált a medence a fürdőfesztivál második napján

Ma délután Gregor Bernadett és Csengeri Attila is fellépett a Hagymatikum fürdőfesztiválján: a duó igazi koncerthangulatot hozott a fürdőbe, többen szinte táncra keltek a medencében. A programok egészen estig tartanak, így még most sem késő csatlakozni.

A szombati napon is zenés kívánságműsorral vette kezdetét a fürdőfesztivál, de aquazumba, erős ember verseny, bohóc- és bűvészműsor is várta a kikapcsolódni vágyókat. Három órától igazi tánctérré változott a külső medence, hiszen Gregor Bernadett és Csengeri Attila lépett színpadra, akik változatos repertoárral készültek a fürdőzőknek. A slágerek mellett operettek is felcsendültek, a közönség pedig együtt énekelte a dalokat a duóval, sőt, szinte táncra is keltek.

A duó több mint öt éve lép fel együtt, mintegy 80-100 fellépésen vannak túl, a makói fürdőben most először álltak színpadra. Gregor Bernadett ráadásul elárulta: szegediként mindig jól esik neki erre járni, illetve a fellépéseken is egy másfajta érzés járja át, ha a megyében léphet fel.

navigate_before
navigate_next

– Léptünk mi már fel nagyon-nagyon sok féle színpadon, helyen és épületben, de fürdőben még nem. Főleg, hogy egy Makovecz tervezte fürdőben, ez külön öröm számunkra. Mindig nagy megtiszteltetés,  hogyha meghívnak minket ilyen helyekre, ahol ennyi néző van, és ennyire kíváncsiak ránk – emelte ki Csengeri Attila.

A fürdőfesztiválhoz pedig még nem késő csatlakozni, hiszen 19 órától a T-Moll Akusztik, 19:30-tól pedig Dj Kovács Dóra gondoskodik a hangulatról, amit éjszakai vízi disco követ majd 21 órától.