Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Közel 80 millió forint támogatást kapott a MUFC, életet mentett a szabadnapos rendőr Makón, újrarakták a piac nagy parkolóját, fazekas tábort tartanak a múzeumban – ezekről is olvashatnak mai hírösszefoglalónkban, de programot is ajánlunk önöknek mára!

Lázár János országgyűlési képviselő közbenjárásának köszönhetően a szorult helyzetben lévő Maros-menti Utánpótlás FC-nek mintegy 80 millió forintnyi támogatást utaltak át a bankszámlájukra az elmúlt héten. Életet mentett a szabadnapos rendőr Makón: rosszul lett az Aradi utcán egy férfi, akinek azonnal segítségére sietett. Jól haladnak a Deák Ferenc utcai munkálatok: újrarakták a piac nagy parkolóját. A József Attila Városi Múzeumban fazekas tábort szerveztek: Csizmadia Norbert vezetésével a gyerekek egyszerűbb tálkákat és apró szobrokat is készítettek az elmúlt napokban.

Óföldeákon fejezte be a választókerület bejárását Lázár János: a térség országgyűlési képviselője két videót is megosztott az óföldeáki látogatásáról. Július 9. és 10. között az Ízőrzők című műsor csapata – Róka Ildikó és Móczár István – ellátogatott Apátfalvára, ahol hat ételt készítettek el. A társadalmi szerepvállalás jegyében kilenc újraélesztő készüléket szerzett be a Csongrád Megyei Kormányhivatal. Továbbra is erős forgalomra kell számítani a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

Ma délután zenés kívánságműsorral veszi kezdetét az idei fürdőfesztivál. A három nap alatt fellép Bereczki Zoltán, Gregor Bernadett Csengeri Attilával, de DJ Kovács Dóra is pörgeti majd a legjobb mai dalokat. Ezzel egy időben, 15 órától megnyitja kapuit a Makói Kiskaska Kézműves Piac is.

A mai napot pedig a Quimby dalával indítjuk!