Hírek Kiemelt hírek Térség

Óföldeákon fejezte be a választókerület bejárását Lázár

A térség országgyűlési képviselője mind a 19 hozzá tartozó településeken az egyeztetést a polgármesterekkel és a képviselő testületekkel. Lázár János ígérete szerint sokkal szorosabban fogja tartani a kapcsolatot a településvezetésekkel, hogy jobban tudjon fejlődni a térség.

Ahol van összefogás, ott fejlődik a község, ahol azonban a vita felüti a fejét, ott nem haladnak előre. Így összegzett Lázár János Óföldeákon a 19 település képviselő testületeivel való egyeztetés után. A térség országgyűlési képviselője tegnap Óföldeákon járt, itt fejezte be a választókerület bejárását, erről is beszámolt közösségi oldalán.

A testületi ülés után megtekintették azt a régi Návay kúriát is, amelyből az óföldeákiak vágya szerint művelődési ház lehetne a felújítás után. A településen ugyanis nincs egyetlen használható közösségi hely sem, márpedig ezeket a fejlesztéseket Lázár János is az egyik legfontosabb beruházásoknak tartja a térségben. A képviselő az emlékházban is járt, amire joggal lehetnek büszkék az itt élők.