Rendkívüli testületi ülés volt Makón és Óföldeákon, mezítlábas sétányt telepítettek a Kálvin téri és Hold utcai óvoda udvarába és felgöngyölítettük a csanádpalotai háziorvos ügyét – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Óföldeákon és Makón is rendkívüli testületi ülést hívott össze a grémium: előbbin részt vett Lázár János országgyűlési képviselő is, aki nemcsak meghallgatta a falu jövőjéről a terveket, hanem meg is tekintette a települést. Utóbbin az Almási utcai általános iskolát érintő fejlesztésekről tárgyaltak. A térség országgyűlési képviselője szerint Makó lehet a következő évek magyarországi turizmusának egyik meglepetése.

Utánajártunk, igaz-e a hír, miszerint a csanádpalotai polgármester és a háziorvosok között rossz a viszony. Kiderült, hogy túlzás áll a háttérben. Egy pályázatnak köszönhetően mezítlábas sétányt és fedett kerékpártárolót tudtak építeni a Kálvin téri és Hold utcai óvoda udvarába. A gyerekek által közkedvelt a mezítlábas sétány. Munkagép vágott át egy gázvezetéket Kiszomboron: a makói hivatásos tűzoltók áramtalanították azt. Tegnap az autósok nagy örömére csökkentek az üzemanyagárak: a 95-ös 3, a gázolaj literenkénti ára 2 forinttal csökkent. Női kézilabda junior-vb: elődöntős a magyar válogatott. 

Szerdán megúsztuk az esőt, azonban az időjárás előrejelzés szerint ma is lehet kisebb zápor. A mai legmagasabb hőmérséklet 29 fok lehet, míg a legalacsonyabb 23. Reggel és este 18-19 Celsius fok körül alakulhat. 

A reggelt kezdjük egy ütősebb dallal:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest