Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Csíkszeredán járt Czirbus Gábor, Loós Dominik bejutott a kick-box utánpótlás válogatottba, megújul a Tulipán utcai rendelő és a GDPR-ről tartott előadást dr. Horváth Péter ügyvéd – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Czirbus Gábor alpolgármester Csíkszeredán járt: a városatya az Ezer Székely Leány Napján vett részt és egy makói székelykapu felállításáról is egyeztetett. Loós Dominik bejutott a kick-box utánpótlás válogatottba: múlt hónapban egy esztergomi versenyen nyújtott teljesítményével kiérdemelte, hogy bekerüljön a kick-box utánpótlás válogatottba. Megvan a megyei focicsapatok csoportbeosztása: mind a négy NB III-as együttesünk a Közép csoportban játszik a következő évben.

A magyar-román árvízvédelmi projektben a Maros határvízi szakaszán végeznek fejlesztéseket, ezért újulhat meg egy makói szivattyútelep is. 1,4 milliárd forintból fejlesztik az Almási Tagintézményt: 2020-tól megújult, 21. századi környezetben tanulhatnak majd a diákok. 4 millió forintot fordítanak a Tulipán utcai rendelőre: a tervek szerint augusztus közepén kezdik meg a felújítási munkálatok. Élet a GDPR után: a Marosmenti Vállalkozók Szövetsége ezzel az előadással nyitotta meg a szakmai klubestjeit. 

A csapadékos idő nem tágít: ma is számíthatunk felhőszakadásra. A legmagasabb nappali hőmérséklet akár 30 Celsius fok is lehet. 

A napot kezdjünk Pinkkel: Beautiful Trauma.

2 Responses

  1. Most ez komoly, küldjek szép képet a városról?

    1. Kedves Feri! Az elmúlt napokban más és más fotó jelent meg reggeli cikksorozatunkban! Sajnálattal veszem, hogy azokat nem véleményezte, csak ezt! Szép napot kívánok: Gajáta Fanni.

Comments are closed.