Hírek

Jó reggelt, Makó!

Gitárkoncertek voltak Kiszomboron, 53 millió forintból újulhat meg az ENI Kálvin téri konyhája, Tom White And The Mad Circus lépett fel a Zenepavilonban, illetve már épül a nagylaki elkerülő út – tegnap ezekről olvashattak nálunk!

Szombaton és vasárnap is gitárszólam csendült fel Kiszomboron: a helyi művelődési házban a gitártábor résztvevői mutatkoztak be, míg a Rotundában Csáki András lépett fel. Egy pályázatot nyújtott be a Makói ENI a fenntartóval közösen: ha sikeresen bírálják el, a Kálvin téri bölcsődében működő konyha újulhat meg. A vasárnapi zenepaviloni koncerten Fekete Tamás, alias Tom White és bandája lépett fel. Épül a nagylaki elkerülő – tekintse meg videón!

Így épül a nagylaki elkerülő (videó) – Makó Híradó

Drónnal járták be az épülő út munkálatait, amelynek befejezése 2019 elejére várható. Nem csak Nagylak várja nagyon, hanem Apátfalva és Magyarcsanád is, ennek az útnak ugyanis az lenne a feladata, hogy megszabadítsa a hatalmas kamionforgalomtól a településeket.

Bár reggel esőre kelhettünk, a héten visszatérhet a 30 fok az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből. Az időjósok szerint ma egész nap esni fog a városban, a legalacsonyabb 16, a legmagasabb hőmérséklet 27 Celsius fok várható, illetve akár 4 milliméter csapadék is eshet. Várhatóan holnap is ilyen időjárásunk lesz.

A reggelt kezdjük Dennis Lloyd dalával.