A zenepaviloni koncertsorozat ma is folytatódott: vasárnap este Tom White And The Mad Circus lépett fel a Makovecz téri szabadtéri helyszínen. Az eső sem zavarta a zenekart és a nézőket – voltak, akik táncra perdültek a rockabilly stílusú zenéken.

2000-ben alakult meg a Tom White And The Mad Circus: Fehér Tamás, vagyis Tom White elárulta, közel 10 éve játszanak abban a stílusban, amelyet Makóra is elhoztak. Nemcsak a tipikus 1950-es évek tánczenéjével készültek a vasárnapi koncertre, hanem a mai popslágerek átirataival is. A dobok mögött Bozsik Tamás ül, a nagybőgőnél a brazil Allisson Big Bull játszik, Schiffler Patrik gitárral és hangjával is bizonyít, illetve a zenekar alapítója énekel, gitározik és szájharmonikázik is.

A Zenepavilon alatt összegyűlt nézősereg igazán táncos zenékkel találkozhatott, a bátrabbak még a székekről is felálltak és táncra perdültek. A zenekar alapítója szerint a kortalan tánczenéjüket imádják, most is egy nagy turnésorozat keretén belül vannak – nincs olyan, hogy befürdenének egy koncert során.

A makói koncert az EFOP 1.5.3 -16 – 2017 -00037 számú “Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben” című projekt keretében valósult meg.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest