Ősszel bonthatják a Kálvin rendelőt, a makói Kormányablaknál járt Juhász Tünde kormánymegbízott, kiállítással zárult a művésztelep és 40 ezer forint készpénzt kapott a legifjabb apátfalvi lakos – tegnap ezekről is olvashattak nálunk.

Több tízmilliós bevétel várható a sárkányhajó VB ideje alatt: a bajnokságnak jövő héten Szeged ad otthont. Engedély nélkül tartott szervált koboztak el egy szegedi nőtől: a nő 2014 novemberében vásárolta az állatot Németországban. Mezopotámiai dámszarvasok születtek a Szegedi Vadasparkban: a három szépen cseperedő borjat már a látogatók is megfigyelhetik az erdei kifutóban. 

Költöznek a Kálvin utcai rendelőből az orvosok: a bontási munkálat már ősszel megkezdődhet. Három ingatlant vett a város: parkolók lesznek a helyén. Kevés makói magánházon lobog nemzetiszín zászló: 9 hónap alatt 366-an igényeltek a trikolorból. Kiállítással zárult az ifjúsági művésztelep: negyven alkotó körülbelül száz alkotását tekinthetik meg július 20-ig az érdeklődők. 

Még idén döntöttek Apátfalván arról, hogy minden újszülöttet és családját 40 ezer forint készpénzzel támogatják: tegnap Antal Kincsőt és szüleit köszöntötte a település. Továbbra is az ügyfél elégedettség lesz az első: Juhász Tünde újra kinevezése után elsőként a makói járásba látogatott el, hogy találkozzon a hivatal vezetőjével és dolgozóival.

Apollónia napján esőzésre számíthatunk: 19 és 26 Celsius fok között alakulhat a hőmérséklet. A borongós időt kezdjük egy szokatlanabb zenével:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest