Juhász Tünde újra kinevezése után elsőként a makói járásba látogatott el, hogy találkozzon a hivatal vezetőjével és dolgozóival. A kormánymegbízott nem számít nagy változásra a közigazgatásban, továbbra is az ügyfélelégedettség lesz a legfontosabb.

Sorra járja végig másodszori kinevezése után Juhász Tünde a megye kormányablakkal rendelkező településeit. A kormánymegbízott kiemelte ő a makói hivatalra a legbüszkébb, mert ez a legmodernebb és legszebb. A makói járási hivatal épületeire eddig mintegy 150 millió forintot fordítottak, komoly infrastrukturális fejlesztésen estek át.

Juhász Tünde a közigazgatási feladatok kapcsán hangsúlyozta, a kormány továbbra is azt szeretné, ha ügyintézés ügyfélbarát és egyszerű legyen, ami nem kis feladat, mert a kormányablakokban mintegy 1800 féle ügyet lehet intézni.

A kormánymegbízott a sajtó kérdésére beszámolt kormányablak busz tapasztalatairól is, ahol tavaly több mint 2000 ügyfél megfordult, idén pedig már mintegy 1500. Ennek szerepe, hogy olyan helyekre is eljusson, ahol nincs állandó kormányablak. Ez a szolgáltatás Magyarországon először Csongrád megyében volt elérhető.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest