Javában zajlik a csobbanós napközi a Hagymatikumban, jól halad a Makó és Térsége Víziközmű Társulat tagjainak kifizetése, munkába lendültek a makói labdarúgók és támogatja az önkormányzat a temető viharkárosultjait – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Bombatilalom volt a fővárosban: a szovjet robbanószerkezet a Dunában volt. A szőregi rózsa egy karnyújtásnyira van a Hungarikum címtől – a szükséges dokumentumokat már átküldték a bizottságnak. Babosék visszavágtak a japánoknak: a kiemelt duó csütörtökön a japán Hozumi Erivel és Kato Mijuval találkozott. 

Hétfőn véget ért a Makó FC játékosai számára a szabadság: a foglalkozást már az új edző vezette le. Jó ütemben halad a társulati tagok kifizetése – a tervezett napi 200 sorszám helyett volt, hogy 350 sorszámot is kiosztottak. Élvezik a gyerekek a csobbanós napközit: rengeteg móka várja őket.  Egy hónappal ezelőtt komoly kárt okozott a hatalmas vihar a Belvárosi Katolikus temetőben – most az önkormányzat is támogatja a károsultakat.

Úgy néz ki, csapadékosra fordul az idő, azonban a csók világnapján még 31 fokra is számíthatunk. A napot kezdjük egy David Bowie számmal: Space Oddity.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest