16 ezer ember előtt táncolt a Forgatós, 352 új parkoló létesül a belvárosban, igazi időutazás a kiszombori honismereti tábor, online fogadóórát tartottunk – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban!

Hatalmas sikert aratott a Forgatós Táncegyüttes a budapesti Hősök terén nemrégiben: a makói táncosok a Trianon rockoperában működtek közre. A Deák Ferenc utca és a könyvtár körül több mint 350 új parkolóhelyet hoznak létre; a beruházással jól haladnak, a nagy parkoló már a jövő hét végére elkészülhet. Móra Ferenc gyermekkorát járják körbe a kiszombori honismereti tábor résztvevői, akik ma a makói múzeumba, holnap pedig a szegedi Vadasparkba is ellátogatnak majd. A tegnapi napon folytatódott online interjúsorozatunk, az orvos válaszol.

Megkezdték annak az elkerülő út építését Nagylak mentén, amely 4 milliárd forintból valósul meg. Ennek kapcsán Lázár János elmondta: támogatja a zajvédőfal húzását, amely a jelenlegi tervekben nem szerepel. A térség országgyűlési képviselője Apátfalván is járt a napokban, a látogatásról két videót is feltöltött közösségi oldalára.

– Magyarország nem tud és nem is akar visszafogadni senkit, de bármikor készen áll segíteni abban, hogy az illegális bevándorlókat visszaszállítsák Görögországba – szögezte le Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Berlinben. Makót csak mérsékelten érintette az ingatlanpiaci boom: a várost elkerülte a nagymértékű drágulás. Szerdán a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára 7 forinttal emelkedett.

A mai napot pedig a Queen dalával indítjuk:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest