Beköltöztek a felújított bérlakásokba, ősszel már üzemelhet az ATM Maroslelén, 31 millió forintból szépül a csanádpalotai városháza és 231 gyermek jogosult a bárányhimlő oltásra Makón – tegnap ezekről is írtunk! 

Csongrád megyében sem áll jól a Jobbik: a megye 3-as körzete konkrétan egy az egyben átállt Toroczkai László mozgalmához. Megkezdte munkáját Rovó László, az SZTE új rektora: az orvosprofesszor július 1-jétől négy évig tölti be a vezetői tisztséget. Kezdődik a Szegedi Nemzetközi Néptáncfesztivál: a megnyitón hat külföldi és három magyar együttes több száz táncosa vonul fel.

Megkapták a kulcsokat a felújított bérlakások új lakói: három család költözött a Vásárhelyi utca 37. szám alá. Ősszel már lehet ATM Maroslelén: erre már régóta vár a lakosság. Az új épületbe a rendőrség mellett a takarékszövetkezet költözik majd. 31 millióból újítják a csanádpalotai Városházát: a több mint száz éves épület állaga rendben van, csak a szigetelésével voltak gondok. Idén is igényelhető az ingyenes bárányhimlő oltás: 231 gyerek jogosult a vakcinára. 

A hét második napja naposan, azonban hűvösen indult: a hőmérő higanyszála a 12 Celsius fokig kúszott csak. Napközben 22-28 fok közötti hőmérséklet várható, estére 21 fokig hűlhet vissza a levegő. A reggelt kezdjük egy R.E.M. feldolgozással: a Loosing My Religion-nel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest