Hírek

Jó reggelt, Makó!

Sportnap volt a fürdőben, hagyományteremtő szándékkal szerveztek Rotunda Sportnapot és Pörköltfesztivált szerveztek Csanádpalotán – tegnap ezekről is olvashattak nálunk!

Megvédte Orbán Viktor miniszterelnököt a francia nagykövet, kirúghatják érte – írta az Index. Toroczkai Lászlót nem érdekeli, milyen bélyeget akarnak rájuk sütni. Lázár János részt vett a Járműipari Kompetencia Központ alapkőletételén. 

Sportnap volt a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben: teqballt is ki lehetett próbálni. Hagyományt szeretnének teremteni a Rotunda Sportnapból Kiszomboron. A Kálvária-kápolnában mutatták be a Péter és Pál napi misét Makón. Tíz makói értéket jelölt ki a grémium, amit gondozni kell. Első alkalommal rendeztek Pörköltfesztivált Csanádpalotán – a tervek szerint nem utoljára rendezett ilyen fesztivált a település.

Bár a reggel hűvösen indult, napközben akár 23 fok is lehet. Esőre nem kell számítanunk, csak árnyékot adó felhőkre. A futball világbajnokság tovább folytatódik: a mai nyolcaddöntőkben Spanyolország a házigazda oroszokkal, Horvátország pedig Dániával csap össze. Ha a labdarúgás hidegen hagyja, ajánljuk a mai zenepaviloni koncertet, ahol a makói Drummer Hands Ütőegyüttes lép fel.

A nap kezdéséhez ajánljuk Sam Sparro számát.