Kiemelt hírek Makó Sport Színes

Teqball is volt a fürdő sportnapján

Már hagyománynak számít, hogy a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben sportnapot szerveznek. Szombat délelőtt röplabdára, lábteniszre, homokfocira és teqballra is jelentkezhettek a csapatok. A kültéri medence melletti színpadon a Rádió 88 szórakoztatta a fürdőzőket különböző feladatokkal és a legjobb zenékkel.

Nyaranként legalább két sportnapot szerveznek a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben, ahol ilyenkor főleg labdajátékokban tudnak versengeni a csapatok. A szombati rendezvényre kicsit rányomta az előző napi eső a bélyegét, azonban a Rádió 88 stábja mindent megtett a jó hangulatért. Különböző játékos feladatokkal készültek a fürdőzőknek. Bagdi Zoltán, a rádió marketing vezetője elmondta, helyszínenként mindig más és más feladványokkal érkeznek, így volt ez a Hagymatikumban is.

Kovács Gábor sportszervező elárulta, a homokfociban és a lábteniszben is címvédés történt. A teqball bemutatót Rudics Ferenc-Somodi László páros nyerte meg a lábtengó után. Hozzátette: Makóról és a térségből, illetve Romániából is érkeztek csapatok. A következő, augusztusi sportnapra több csapatot várnak majd. 

Korláth Petra, Szuhaj Maja, Ágoston Péter és Komlósi Péter alkotta azt a röplabdacsapatot, amelyik Szegedről érkezett. Petra egykori kosárlabdázott, míg Ágoston Péter a focit váltotta.

– Igazából ez az első alkalom, hogy így együtt jelentkeztünk egy versenyre, de vettünk már részt Szarvason, Békéscsabán és Szegeden is megmérettetésen – fogalmazott Petra. – Nagyon jól érezzük magunkat itt.

navigate_before
navigate_next

– Az egyik kollégám javasolta ezt a makói programot. Jó időnk van és a hangulat is jó – tette hozzá Péter, aki elárulta: a dobogó a céljuk.