Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Makó fejlesztő játékai, a FIFA ocsmánysága, Magyarország szépséges királylányai, Kiss Ramóna firenzei romantikája. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Libikóka

Fejlesztő játék Makón.

400 ezer forintos támogatást nyert az Ön választ, mi segítünk! mottóval meghirdetett pályázaton a makói Új Világ Alapítvány – írja a Delmagyar.hu.

„A támogatásból olyan négyágú libikókát szeretnének telepíteni a Petőfi parkba, amin két sérült és két egészséges gyermek játszhat közösen úgy, hogy együtt hozzák mozgásba a játékot. Nyert a Bakos Adrienn vezette földeáki Mobil egyesület is – ők 100 ezret, amiből mezítlábas sétányt szeretnének kialakítani.”

Lepkét és sétányt nyertek

A pénzt szerdán, a pályázatot kiíró Tesco makói áruházában vette át Gulicska Irén kuratóriumi elnök Kósa András áruházvezetőtől. A támogatásból olyan négyágú libikókát szeretnének telepíteni a Petőfi parkba, amin két sérült és két egészséges gyermek játszhat közösen úgy, hogy együtt hozzák mozgásba a játékot.

Tologatás

A FIFA ocsmánysága.

A labdarúgó-vb H-csoportjában az döntötte el a továbbjutást, hogy Japánnak kevesebb sárga lapja volt, mint Szenegálnak: az Origo.hu szerint ez ostoba és ocsmány szabály, aminél biztosan létezik jobb megoldás.

„Bár a japánok futballcsaló tologatása sem volt szép, ők csak azt csinálták, amit ilyenkor kell. Tudták, hogyha semmi sem változik, megelőzik azt a Szenegált, amely nagyon sokáig azt gondolta, hogy majd Kolumbia beviszi őket a nyolcaddöntőbe. Ugyanakkor nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a FIFA által alkotott szabályrendszer miatt sárga lapokkal (pontosabban azoknak a számával) döntik el a továbbjutást, miközben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség tisztességes bírókat nem tud delegálni egy-egy mérkőzésre.”

A FIFA ocsmány szabályt alkotott

Hogy dőlhet el a tizenhat közé jutás azon, hogy kinek van kevesebb sárga lapja?

Királylányok

Magyarország szépségei.

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna televízióban tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért – mutatja be a gyönyörűségeket a Lokál Online.

„A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak és igyekeznek a királynőség csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztestől, Koroknyai Virágtól. Emellett a négy alversenyen is túl vannak már.”

Ők a Magyarország Szépe döntősei

Eldőlt, hogy ki az a 16 lány, aki július 8-án a Duna Televízión tovább küzdhet a Magyarország Szépe címért. A döntős lányok már a felkészítő táborban vannak, és gőzerővel készülnek a versenyre: edzenek, angolul tanulnak, és igyekeznek a királynőség minden csínját-bínját eltanulni a tavalyi győztest

Romantika

Firenzei szívecske.

Olaszországban romantikázik szerelmével Kiss Ramóna színésznő – olvasható a Blikk Online-on.

„A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.”

Kiss Ramóna Olaszországban romantikázik párjával

A Barátok Közt szereplője Instagram-oldalára töltött fel egy fotót párjával, Lékai Mátéval. A kép Firenze városában készült egy gyönyörű háttér előtt, Ramóna pedig csak egy szívecskét biggyesztett a bejegyzés mellé.