Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Medve szökkent az úton, fát ültettek a nagylaki öko-napon, újabb botrány Csanádpalotán és Lázár János, a térség országgyűlési képviselője Csanádalbertin járt – ezekről is olvashattak tegnap.

Egy család elé is kiszaladt a medve a Makó és Kövegy közti úton, amely az M43-as autópálya mellett fekszik. Az állat elfutott a közeli mezőgazdasági földekre. Információnk szerint tegnap Apátfalván keresték ismét a jószágot, hőkamerával és drónnal. Kiváló közmunkaprogram, komoly fejlődéssel Maroslelén – mondta el legújabb videójában Lázár János, a térség országgyűlési képviselője. Világbajnokságra készülő sportolót is köszöntöttek a városi Jó tanuló, jó sportoló rendezvényen. 

Fát is ültettek a nagylaki Öko-napon – egy pályázat keretén belül valósult meg az első környezetvédelmi nap a faluban.  Sok a kóbor eb – telt házzal működik a gyepmesteri telep. Az idei járdaprogramban a Toldi és a Bajza utca is megújul, a kivitelezést a Szabókert Plusz Kft. végzi. Lázár segítséget ígért az utánpótlás focicsapatnak: a makói grémium megszavazta a fizetési határidő kitolását. 

Újra botránnyal kerül a hírekbe Csanádpalota: az időközi választáson elbukott polgármester-jelölt most 4 millió forintot tapsolna el egy új választásra. Csanádalberti a minibölcsődében látja a jövőt – a megvalósulásban a térség országgyűlési képviselőjétől kértek segítséget.

Ma várhatóan párás reggelünk lesz, később pedig 20 és 28 fok között alakul a hőmérséklet – amelyhez eső is párosul. Az esernyő legyen nálunk és a folyadékpótlásra is figyeljünk. A hét utolsó munkanapján a Hagymatikum Gyógyfürdő remek programmal várja a vendégeket: a Django partyn a fantasztikus hangulat mellett finom koktélok is lesznek. Kezdjük a pénteket egy régi klasszikussal: