Hírek Térség

Kiváló közmunkaprogram, komoly fejlődéssel Maroslelén

A térség országgyűlési képviselője a maroslelei testületi ülésre is ellátogatott, hogy megismerje a település vezetésének jövőbeli terveit. A fejlődésnek komoly alapot biztosít az autópálya, ami elérhetővé tette Szegedet.

– A választókerületemben vannak pozitív példák, de ilyen eredményes és ilyen sikeres példát még nem láttam – mondta el Maroslele közmunkaprogramjáról Lázár János a testületi ülésen.

A térség országgyűlési képviselője gratulált Martonosi Györgynek az országszerte ismert munkához, amivel olyan lakosoknak tudott segíteni a település, akik állás nélkül maradtak, és mindezt értelmes munkával tette.

Lázár János kitért arra is egy videóban, hogy Marosleléről nemrég még  két óra alatt lehetett eljutni Szegedre, az autópályának köszönhetően most húsz perc alatt.

– Ez az, amikor a kormány döntése egy falu sorsát érdemben jóra fordítja, hiszen az autópálya építése megmentette ezt a települést. Az ingatlanokat megveszik olyanok, akik idetelepülnek, egyre több gyerek születik, fel van újítva az óvoda és az iskola, a faluban van jövő és lehetőség – osztotta meg követőivel az országgyűlési képviselő.