Toroczkai törlése, szorgoskodó Soros-hajók, buta okostelefonok, szívdöglesztő pici cicik. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Határ

Szorgoskodó Soros-hajók.

Az elmúlt években döbbenetes sok, közel kétmillió illegális bevándorlót juttattak be a kontinensre az amerikai tőzsdespekuláns által finanszírozott szervezetek – állítja az Origo.hu, mely a Soros-hajók működéséről készített körképet.

„A különböző NGO-k által lebonyolított mentések már az embercsempészettel határosak: a civil szervezetek hajói közelebb mehetnek a partvidékhez, mint a Frontex hajói, ez pedig arra ösztönzi az embercsempészeket, hogy még kevesebb üzemanyaggal és ivóvízzel, még több emberrel a fedélzeten indítsák el a csónakjaikat. Ezt követően a migránsokkal teli csónakok vészjelzést adnak le a nyílt vízről az NGO-k számára, amelyek egyfajta vízi taxiként partra viszik az illegális bevándorlókat.”

Bemutatjuk, hogyan dolgoznak Soros György hajói

Több kapcsolódási pont van Soros György és azon álcivil szervezetek között, amelyek illegálisan hajózzák be a migránsokat a Földközi-tengeren keresztül Európába. Az érintett „civilek” forrásai nagyrészt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványtól érkeznek, de van olyan adományozó, aki korábban a csúfosan megbukott Hillary Clinton kampányát támogatta.

Csúfolás

Toroczkai törlése.

Komoly vita bontakozott ki a Wikipedián a Mi Hazánk mozgalom új szócikke kapcsán – elemegeti a Népszava Online.

„Meg is érkezett a reakció a Wikipedia legendásan precíz szerkesztői részéről: egyikük a lap törlését kezdeményezte, mivel az nem releváns, inkább ‘Jobbik-történet és az enciklopédia megcsúfolása’. A szerkesztők vitája most is tart, és egyelőre a törlés pártján állnak többen. A fő érv, hogy a szócikk jelen formájában ‘nem tájékoztat, hanem propagál’, az ellenérvek szerint nem törölni kell, hiszen a Mi Hazánk egy létező mozgalom, hanem kiegészíteni, kijavítani. A vitát az adminisztrátor fogja lezárni, és ha úgy alakul, törli a szócikket.”

A Toroczkai-mozgalom törléséről vitáznak a Wikipedia szerkesztői

„Nem tájékoztat, hanem propagál” – mondják a radikális mozgalom önmagáról írt szócikkéről a törlést támogatók. Az ellenérv szerint nem törölni kellene, hanem kijavítani. Még ki sem mondták a Jobbikból kiszakadt új mozgalom, a Mi Hazánk megalakulását szombaton, Ásotthalmon, valaki már szorgalmasan megírta a szervezetről szóló szócikket a legnépszerűbb internetes enciklopédiában, a Wikipedián.

Szemezés

Buta okostelefon.

A Blikk Online egy friss német kutatásra hivatkozva arról ír, bár eddig is sejtettük, de tudósok most be is bizonyították: az okostelefonok folyamatos böngészése káros hatással van a szemre is.

„A szem egészségének megóvása érdekében a legjobb megoldás a telefonhasználat drasztikus csökkentése. Emellett érdemes követni a 20-20-20 szabályt, azaz minden 20. percben 20 másodpercig úgy 20 méter távolságba nézelődünk, hogy a szemünk a távollátást is gyakorolja. Fontos, hogy a telefont ne tartsuk közel a szemünkhöz, és ne görnyedjünk fölé, amikor használjuk.”

Aggasztó: ilyen hatása van az okostelefonnak a szervezetünkre

Egy, a szem egészségével foglalkozó német szervezet, a KGS szakemberei azt vizsgálták, mennyire károsítja látószervünket, valamint az izmainkat és a gerincünket az, hogy folyamatosan a mobilunkat nyomkodjuk. A tanulmány szerint a több mint 82 milliós Németországban a lakosság hatvan százaléka, azaz 50 millió ember lóg a neten napi rendszerességgel, a 15 és 29 év közöttiek átlag napi 274 percet, azaz négy és fél órát.

Cicifix

Dögös dekoltázs.

Jessie J közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy végre elfogadta keblei méretét – számol be róla a Lokál Online.

„Megtanultam elfogadni a testemet olyannak, amilyen – mondta az énekesnő, aki amióta megbarátkozott az adottságaival, egyre több szexi képet oszt meg magáról. Az idei EFOTT legnagyobb sztárfellépője szeretné bebizonyítani, hogy nem feltétlenül kell hatalmas dekoltázs ahhoz, hogy valaki dögös legyen.”

Jessie J: Nem baj, ha pici a cici – Fotók!

Jessie J közösségi oldalán osztotta meg rajongóival, hogy végre elfogadta keblei méretét. „Sok időbe telt, míg elfogadtam a melleim méretét. Az iskolában is cikiztek emiatt, és később bikiniben is nagyon kényelmetlenül éreztem magam. De megtanultam elfogadni a testemet olyannak, amilyen” – mondta az énekesnő, aki amióta megbarátkozott az adottságaival, egyre több szexi képet oszt meg magáról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest