Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Shakirától a mulatósig: az Antovszki Band Makón járt

Az Antovszki Band 10 éve alakult meg és azóta szórakoztatja a közönséget. Makón már nem először léptek fel, azonban az új felállásban most mutatkoztak be a közönségnek.

Rácz Renáta ének, Lustyik Szabolcs basszusgitár, ének, Tímár Tamás dobok, Antovszki Tamás gitár, ének és Szabó Bence billentyűs hangszerek, vokál: ők azok, akik az Antovszki Band-et alkotják. Az öttagú banda a makói Zenepavilonban az „Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben” című projekt keretén léptek fel.

Antovszki Tamás, a banda gitárosa és alapítója elmondta, repertoárjuk széles skálán mozog: a latin zenétől egészen a mulatósig mindent játszanak, azonban a vasárnapi fellépésükre populáris dalokkal készültek. Kezdésként a „Különben dühbe jövünk” cím film zenéjét adták elő.

Renáta október óta a csapat tagja, előtte egy lakodalomban csatlakozott a Antovszkihoz. Reni autodidakta módon sajátította el az éneklést, de egy barátnője is sokat segített neki. A családjában nem ismeretlen a zene: édesapja zenész volt.

– 11 éve próbálkozok, de most érzem magam, hogy jó helyen vagyok. Jártam már számos helyen, de úgy érzem, a csapatban mindenféle stílusban bemutathatom, mit tudok – mondta Reni.

navigate_before
navigate_next

Az Antovszki Band a több mint egy órás koncertjük során számos stílusú zenét hozott el a közönségnek. Volt, akik a taps mellett táncra is perdültek.

A rendezvény az “Értékközvetítés a Makó-térségi közösségekben elnevezésű, EFOP 1.5.3-16-2017-00037” jelű pályázat keretében valósult meg.