Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Nemzetközi fürdőversengés, európai robbanásveszély, a magyar futball megváltója, Luxus Vivi mindennapi kényeztetése. Csütörtöki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

Attrakció

Nemzetközi fürdőversengés.

A szolgáltatások színvonalának növelése, az energetikai korszerűsítés és a digitalizáció az a három legjelentősebb terület, ahol fürdőinknek előre kell lépni a Magyar Fürdőszövetség szerint – így a Hirado.hu.

„Az ügyvezető elnök elmondta: erős nemzetközi verseny van a desztinációk között. Felgyorsult és egyre inkább fel fog gyorsulni a következő évtizedekben a vendégek mindennapi fogyasztása, illetve a pihenési szokások is változhatnak. Hozzátette: fontos, hogy a fürdőkben viszonylag ütemesen programozható szolgáltatásokat tudjanak nyújtani a vendégeknek, hogy akár folyamatosan találjanak maguknak új attrakciókat.”

Fejleszteni kellene több területen is a magyar fürdőket

A szolgáltatások színvonalának növelése, az energetikai korszerűsítés és a digitalizáció az a három legjelentősebb terület, ahol fürdőinknek előre kell lépni a Magyar Fürdőszövetség szerint. Az ország összes fürdőjében szükség van kisebb-nagyobb fejlesztésre, a legtöbb létesítmény ugyanis évekkel ezelőtt, a Széchenyi-terv különböző szakaszaiban épült fel vagy újult meg.

Ellenállás

Európai robbanásveszély.

Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között – állítja a Magyar Hírlap Online.

„A helyzet azért robbanásveszélyes, mert az európai Európa felszámolásán nyíltan és rejtetten, de nagyon tudatosan és szervezetten dolgozó erők egyre türelmetlenebbül próbálják áterőltetni tömeges bevándorlási-betelepítési tervüket az őshonos európai népek rovására. E tervvel szemben azonban napról napra erősödik és szélesedik az ellenállás.”

Tiszta beszéd

Álláspont. Soha nem volt élesebb a szembenállás a bevándorlást támogatók és ellenzők tábora között Ha nem volna életbevágóan fontos és komoly kérdés az Európát sújtó migrációs válság, még mulatságosnak is nevezhetnénk azt a lázas igyekezetet, hogy az egy hét múlva esedékes, „rendes” uniós csúcstalálkozó előtt pár nappal mindenki migrációs „minicsúcsot” akar rendezni: Angela Merkeltől Donald Tuskon át Jean-Claude Junckerig.

Megváltó

Rossira várva.

Az Origo.hu szerint a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának egyetlen komoly ellenfele az időtényező, de nem olyan régen volt már arra példa, hogy ez a helyzet sem megoldhatatlan.

„Marco Rossira most egyfajta megváltóként tekint mindenki, mert az az edző, aki a Videotont és a Ferencvárost is megfricskázva bajnoki aranyat tudott nyerni a Honvéddal, tudhat valamit. Az az edző, aki a szlovák bajnokságban bronzérmet nyert a Dunaszerdahellyel, szintén tudhat valamit. A magyar futball csodavárásban mindig nagyon erős volt – a keserű ébredéseket szinte számolni sem tudjuk. De Marco Rossi személyisége tényleg bizakodásra adhat okot.”

Hajrá, Marco Rossi!

A Magyar Labdarúgó Szövetség olyan embert – az olasz Marco Rossit – nevezett ki szövetségi kapitánynak, aki rendkívül népszerű a szurkolók körében, aki imádja a magyarokat és Magyarországot, és aki a Honvéddal és a Dunaszerdahellyel is bravúros eredményt ért el a közelmúltban.

Kényeztetés

Mindennapi betevő.

Párjával kapcsolatban a mindennapos kényeztetésben hisz Vasvári, azaz Luxus Vivi – olvasható a Lokál Online-on.

„Szerintem nagyon sok házasság azért végződik válással, mert mindkét fél hátradől, belekényelmesedik a helyzetbe. Mi nem vagyunk ilyenek. Bárki bármit mond, mindennek az egyik legfontosabb eleme a szex, ami nálunk mindennapos és kötelező – nevetett Vivi. – Természetesen olykor előfordul, hogy nem úgy jön ki a lépés, de a legtöbb esetben nincs olyan, hogy ne bújnánk össze, és ha épp reggel van rá idő, az sem probléma. Szerintem az intimitás elengedhetetlen a jó házassághoz.”

Luxus Vivi: Nálunk mindennap kötelező a szex

Vasvári Vivien április közepén Amerikában hozta világra kisfiát, Edwardot, akinek következő 18 évét máris betáblázta édesanyja. A luxusfeleség gyermekeivel kapcsolatban a céltudatos nevelésben, párjával kapcsolatban pedig a mindennapos kényeztetésben hisz. Vasvári Vivien gőzerővel készül esküvőjére, és közben két kicsi gyermek is várja otthon.