Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Készen áll a Maros-part a VB-re is, lakossági összefogással takarítana a Bajcsyn a DK, talált bankkártyával fizette kiadásait egy makói nő – tekintse át velünk röviden legfontosabb híreinket! 

Meccsekkel is várják a vendégeket a Maros-parton: Czirbus Gábor és Nagy Nándor bejárta a strand területét, hogy megnézzék, minden készen áll-e a makóiak egyik kedvelt kikapcsolódási helyén a nyári szezonra. A Bajcsy lakótelepen komoly károkat okoztak a viharok, és önkényuralmi jelképek is több helyen a falra vannak fújva – ezért lakossági összefogással takarítana a DK.

Makó Város Önkormányzata elkészíttette Makó Város Településfejlesztési Koncepcióját, mely a település környezeti, társadalmi, gazdasági adottságaira alapozó, a település egészére készített, a változások irányait és a fejlesztési célokat hosszú távra meghatározó dokumentum – ennek kapcsán lakossági fórumot tartanak csütörtökön, a dokumentumról ide kattintva tudhat meg többet.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli nőt, aki egy talált bankkártyával fizette kiadásait. Egy személyautó motorterébe rekedt hathetes kismacskát szabadított ki egy csongrádi rendőr, az állatot a bejelentő a gondozásába vette.

– A kommunista vezérek szobrai számos európai vezető fejében is állnak, azonban jól jegyezzük meg, hogy nincs emberarcú kommunizmus, mivel a valódi arca a Gulág – mondta Orbán Viktor a Gulág-emlékmű avatóünnepségén Budapesten a III. kerületben. Az MLSZ kirúgta Leekenst, megvan az új szövetségi kapitány: Marco Rossi veszi át a magyar válogatott irányítását. Folytatódik a Jobbik szétesése: a Jobbik soproni tagjai mindannyian kiléptek a pártból.

A mai napot pedig LP dalával indítjuk!