Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Varga Andrásnét köszöntötték Apátfalván, egy hónap múlva nyílik a kiszombori Kukorica-útvesztő és döntöttek a Megújuló Csipkesor kivitelezőjéről. Tegnap többek között erről is olvashattak nálunk.

Apátfalván is fogtak bevándorlókat: az öt illegális határátlépő vietnámi állampolgárnak vallotta magát. Életfogytiglant kért az ügyész a Teréz körúti robbantóra – az ügyész perbeszédében kijelentette: csak az életfogytig tartó szabadságvesztés a megfelelő büntetés. Toroczkai nagy dobásokra készül: ügynöklista feloldását követelik, nekimennek a Jobbik kommunikációs igazgatójának.

Egy hónap múlva nyílik a kiszombori kukorica-útvesztő: minden hétvégén tematikus programmal várják a bolyongani kívánókat. Döntött az Ügyrendi és Pénzügyi Bizottság a Megújuló Csipkesor kivitelezőjéről.

Döntöttek a Megújuló Csipkesor kivitelezőjéről – Makó Híradó

Az Ügyrendi és Pénzügyi Bizottság döntése alapján a Bodrogi Bau Kft. végezheti el a beruházást. Hamarosan sor kerülhet a szerződés aláírására is.

Ma megint hűvösebb reggelre ébredhettünk, azonban ahogy lenni szokott, napközben közel a 30 Celsius fokig kűszik a hőmérő higanyszála. A reggeli kávéhoz, illetve reggelihez a OneRepublic számát ajánljuk.