Emlékművet avatott a Belvárosi Református Egyházközség, elballagtak a SZIGNUM-osok, a hét emberének Hegyi Noelt választottuk. Ezekről is olvashattak tegnap!

Egy iránit fogtak el Kiszombor határában: a férfi jogellenesen akart bejutni az országba. Tóth Bertalant választottak az MSZP elnökének – a szavazatok 54 %-át kapta. Szekeres Anna blogjában a család állt a középpontban. Lampionos buli volt a Hagymatikumban – sokan vettek részt rajta. 

Mosolyok és virágok a SZIGNUM ballagásán: meghitt hangulatú volt a nyolcadikosok búcsúja. A fiatal és tehetséges Hegyi Noel lett a hét embere: a sportoló vezetésével a makói ifjúsági kézilabdacsapat megnyerte a bajnokságot. Első alkalommal szerveztek Polgári Pikniket Makón: na de kié lett a legjobb pörkölt? Erről Lázár János is nyilatkozott. Igazságot Magyarországnak! Trianoni emlékművet avattak a Belvárosi Református Egyházközség által állított művet.

Igazságot Magyarországnak! – Makó Híradó

Felavatták a Belvárosi Református Egyházközség által állított Trianon-emlékművet Makón. Lázár János az ünnepségen mondott beszédében kiemelte, a békediktátumról döntő és abból hasznot húzó államok bocsánatkérése 98 éves késésben van, Trianon a rövidlátó, önző politika szimbóluma.

A gyerekek legjobban várt időszaka jött el, a vakáció. Bár kicsit hűvösen indult a nap, napközben 26 fok is lehet. Az időjósok pedig esőt is jeleztek a nap folyamára. A reggelt kezdjük egy The Rolling Stones számmal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest