Hírek Kiemelt hírek Ország-világ Sport Színes

Németek is szurkoltak a Nyugi Bár teraszán

Vasárnap délután Németország és Mexikó mérkőzött meg egymással, azonban a három pontot végül a mexikóiak vihették haza – a focikedvelők legnagyobb meglepetésére. A Nyugi Bár teraszán egy német szurkolótábor is megjelent: a legjobbakban bizakodtak.

A berlini Jörg Wursach baráti társasággal érkezett a Nyugi Bár teraszára. Jörg jelenleg Bécsben él, de családja Makóhoz köti – így került a fociteraszra. A két félidő közti szünetben elmondta, a Nationalelfnek kicsit nehéz a helyzete, miután egy új felállásban játszik, de úgy véli, a csapat időről időre jobban fog játszani.

– Szerintem Joachim Löw nagyon jó tréner, de pillanatnyilag úgy érzem, nem tudja egyben tartani a csapatot. Nagyon sok régi játékos kiesett és ezért új emberekkel kell játszania. Elég nehéz ez neki, mert az utolsó három hétben szedte össze a csapatot, akik többségében külföldön játszanak, például Franciaországban vagy Spanyolországban – fogalmazott Jörg. A kedvenc játékosa Jérôme Boateng: azért, mert úgy látja, ő az, aki összetartja a csapatot.

Bár a meccset végül a mexikóiak nyerték egy góllal, a németek június 23-án szépíthetnek Svédország ellen.