Hírek

Jó reggelt, Makó!

Elballagtak a Kálvinból és a Bartókból a nyolcadikosok, kinyitott a makói strand és visszatért az ország Medvéje – tegnap ezekről olvashattak nálunk!

Véget ért egy korszak a Kálvin Téri Református Általános Iskola és Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók székhelyintézmény végzőseinek számára. A Kálvinban kiosztották az Oros-díjat, amelyet idén Beinschroth Ninett kapta, míg a Bartókban a Bartók-díjat Angyalsóhaj Alapítvány elismerését vehette át három végzős tanuló. 

Mindent vitt, amit írt a makói betörő: műszaki cikkeket, gázpalackot, arany ékszereket és ruhaneműket lopott egy családi házból Csanádalbertin. A szakember szerint egyre népszerűbb az apák napja, amelyet a hónap harmadik vasárnapján ünneplik. Nemcsak levette a nyomkövetőjét, hanem visszatért az országba az a Medve, akit Sándorfalván fogtak be több mint egy hete. Talán most is eljön a megyéig?

A nap napsütéssel és 15 fokkal indult, de napközben akár 29 fok is lehet. Úgy tűnik, Medárd nem szórakozik: számíthatunk záporeső, zivatarra is. A napot kezdjük egy Caro Emerald számmal – A Night Like This.