Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Startoló strandszezon Makón, időzített Jobbik-para, szocialista ciánkáli, a tévés celeb szálkásítása. Szombati koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Lépcső

Makó strandja startra kész.

Mindkét szezon előtti mintavétel eredménye azt igazolta, hogy megfelelő a víz minősége a makói
Maros-parti strandnál, így nincs akadálya a nyitásnak – számol be róla a Delmagyar.hu is.

„A jó hírt Nagy Nándor, a strandot üzemeltető kommunális nkft. vezetője örömmel fogadta. Mint mondta, kollégái már jó ideje készülnek a nyitásra. Tegnap kint jártunk a strandon, és azt láttuk, tényleg minden készen áll a vendégek fogadására – még a folyóba vezető lépcsőt is a helyére rakták.”

Jó a víz, tiszta és rendezett a part: ma kinyithat a strand a Maros partján

Nincs akadálya a Maros-parti strand megnyitásának – így összegezhető annak a tájékoztatónak a lényege, amit tegnap kaptunk a tisztiorvosi szolgálattól. A Marosból vett mintát megfelelőnek találta a hatóság. Fotó: Szabó Imre Ez azért fontos, mert mint beszámoltunk róla, sokan megdöbbenéssel fogadták, hogy az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) másik hat hazai nyílt vízi fürdőhellyel együtt a makóit is a kifogásolt kategóriába sorolta.

Bombázás

Időzített Jobbik-para.

Komolyan megijedtek a Jobbikban Toroczkai László mozgalmától, az elmúlt napokban futószalagon érkeztek az 50-es évek hangulatát idéző lejárató anyagok a párt médiafelületein – összegez az Origo.hu.

„A Jobbik vezetése a párt legsúlyosabb válságának közepén elkezdte pozitív üzenetekkel bombázni a nyilvánosságot annak érdekében, hogy a rendkívül feszült helyzetet valamiképpen kezelje.
Ennek egyik csúcspontja a bőnyi alapszervezetnek csodálatosan időzített megalakulása volt.”

Komolyan megijedtek a Jobbikban Toroczkai László mozgalmától

Az elmúlt napokban futószalagon érkeztek az 50-es évek hangulatát idéző lejárató anyagok Toroczkai László és köre ellen a párt médiafelületein, valamint gyanús körülmények között alakultak meg újabb és újabb vidéki jobbikos csoportok. Miközben a pártszakadás következtében eluralkodott a káosz a pártban, és rengetegen otthagyják Sneider Tamásékat.

Ciánkáli

Gyurcsány mérgezése.

Az MSZP tisztújítása előtt Kovács László egykori pártelnök a Magyar Hírlap Online-nak arról beszél, az őszödi beszéd jóvátehetetlen károkat okozott.

Az a mondat, hogy ‘majd beledöglöttem, hogy évekig nem kormányoztunk, csak hazudtunk reggel, éjjel és este’, jóvátehetetlen károkat okozott az MSZP-nek. Ez az egyetlen mondat olyan volt, mint a hordó mézben az egy csepp ciánkáli. Azt viszont még a legelfogultabb Fidesz-hívők sem hiszik el, hogy hazánkban évekig nem volt kormányzás. Vagyis a nagy vihart kavart őszödi beszéd kulcsfontosságú mondata egy indulattól fűtött, de valótlan állítás volt.”

„Mesterházy Attila hat évvel ezelőtt lefejezte saját pártját”

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének az a mondata, hogy „majd beledöglöttem, hogy évekig nem kormányoztunk, csak hazudtunk reggel, éjjel és este”, jóvátehetetlen károkat okozott az MSZP-nek. Ez az egyetlen mondat olyan volt, mint a hordó mézben egy csepp cián­káli – mondta a lapunknak adott interjúban Kovács László, az MSZP egykori elnöke.

Süti

Szálkásított férfitest.

Spártai szigorral edzette a testét az elmúlt fél évben Gömöri András Máté, a FEM3 műsorvezetője kíváncsi volt, képes-e végigcsinálni egy olyan programot, amelyet a fitneszversenyzők szoktak – olvasható a Blikk Online cikkében.

„Lilla ezt már nem is viselte annyira jól, hiszen két próba között nem vele ültem be valahova beszélgetni és sütizni, hanem mentem edzeni. Ám elfogadta, mert tudta, ez nekem most fontos – méltatta menyasszonyát a színész. ‘Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni, olyankor ő volt, aki elkészítette nekem a párolt csirkét.’ Emberpróbáló időszakon van túl Gömöri, három hónapig tömeget növelt, majd szálkásította izmait.”

Mit tett magával a férje? Ezt a testet öleli otthon Polyák Lilla – képek

A FEM3 műsorvezetője kíváncsi volt, képes-e végigcsinálni egy olyan programot, amelyet a fitneszversenyzők szoktak. Az utóbbi hónapokban szinte mindent alárendelt ennek, a heti öt tréning mellett csak saját maga által készített ételeket evett, akkor is, ha ehhez egy operettszínházi előadás után éjjel még a konyhában zöldséget és húst kellett párolnia.