Ellenzéki padlófogás, a meleglobbi balegyenese, egyedülálló poligámia, Kapocs Zsóka tündéri lábacskái. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Művészet

Szivárványos Zsolti.

Válságban van a választási bukta óta az ellenzék: a Jobbik szétszakadt, az MSZP-ben is hatalmas könyöklések mennek, az LMP saját frakciótagját sem vette be a pártba, miközben Rokker Zsolti körül sem csitulnak az indulatok – összegez a Lokál Online.

„Erdei Sándor néven nemcsak a teljes ellenzék – a Jobbiktól az LMP-n át az MSZP-ig és a DK-ig – által támogatott Rokker Zsolti, hanem még egy Erdei Sándor is önkormányzati képviselőjelölt Miskolcon. Az ‘igazi’ Erdei erre úgy döntött, hogy felveszi művésznevéből a Zsolt nevet. Érdekesség, hogy korábban kikérte magának, hogy Rokker Zsoltiként azonosítsák. Úgy tűnik, meggondolta magát.”

Padlót fogott az ellenzék

Válságban van a választási bukta óta az ellenzék: a Jobbik szétszakadt, az MSZP-ben is hatalmas könyöklések mennek, az LMP saját frakciótagját sem vette be a pártba, miközben Rokker Zsolti körül sem csitulnak az indulatok. MSZP: harc az elnökségért Alig egy hete még öten pályáztak az MSZP elnöki posztjára.

Tanulság

Bepancsolt a meleglobbi.

Magyarországon az egynemű párok nem fogadhatnak örökbe gyermeket, de kiskapu van bőven, például a béranyaság: persze nem mindenki engedheti meg magának, de nem árt figyelni a jelenségre – figyelmeztet a Magyar Idők Online.

„Vélelmezhetően nem a harmadszor újraválasztott kurzus elvei szerint zajlanak a folyamatok, és nem is a Fideszt harmadszor kétharmadhoz juttató választók akarata szerint. A tanulság egyelőre az, hogy az internacionalista meleglobbi megint jól bepancsolt egyet a nemzetállamnak. Az internacionalista meleglobbit ugyanis sosem érdekelte egy ország demokratikus választása és az emberek véleménye.”

Nem lehetne, de azért egy magyar homoszexuális párnak sikerült | Magyar Idők

Magyarországon az egynemű párok nem fogadhatnak örökbe gyermeket, de kiskapu van bőven. Egy előző heteroszexuális kapcsolatból származó gyermeket nevelhet leszbikus, de meleg pár is. Tavaly adtak hírt a homoszexuális közösségek arról, hogy egyre több homo pár vállal gyereket. Éseztígyhogy? – tehetnénk fel a klasszikus kérdést. Nyilván a kétharmados Fidesz-kormány sem ilyen népesedési programot tervez.

Gyermekházasság

Pedofil poligámia.

A német fővárosban élő szír származású migránsok egyharmadának több neje van, ezek egy része kiskorú, a fura jogszabályok miatt a poligámiában élő férfiak egyedülálló szülőnek számítanak, ezért több segélyt kapnak – így az Origo.hu.

„12-13 éves kislányokat ‘vesznek el’ másod-, harmadfeleségként középkorú férfiak. Mivel a házasságaikat nem Németországban (vagy nem német hatóság, hanem egy imám előtt) kötötték, jogilag egyedülálló szülőknek számítanak, akik szociális kedvezményeket kapnak, a kormány által kiutalt lakásokban, családi házakban laknak.”

A berlini migránsok harmadának több felesége van

A német fővárosban élő szír származású migránsok egyharmadának több neje van, ezek egy része kiskorú. A fura jogszabályok miatt a poligámiában élő férfiak egyedülálló szülőnek számítanak, ezért több segélyt kapnak. Franciaországban, ahol az egyik legnagyobb az iszlám világból érkezett bevándorlók száma, 1993 óta törvény tiltja a poligámiát, azaz a többnejűséget – írja a Figyelő.

Celebgyerek

Kapocs Zsóka jege.

Éveken át küzdött Kapócs Zsóka, hogy gyermeke születhessen, majd lombikprogram segítségével nagy nehézségek árán teherbe esett – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Mint korábban megírtuk, Zsóka nem szeretne celebgyereket csinálni a kis Boriszból, így közösségi oldalán sem oszt meg róla képeket. Az édesanya a baba születésekor is csak a kis kezecskéjéről tett fel egy fotót, nemrégiben viszont megtört a jég, hiszen a fejét is megmutatta hátulról. Néhány órája egy újabb, aranyos képet osztott meg, most a kicsi lábairól.”

Megtört a jég: kisfiával fotózták Kapócs Zsókát – fotó

Éveken át küzdött Kapócs Zsóka, hogy gyermeke születhessen, majd lombikprogram segítségével nagy nehézségek árán teherbe esett. Mint korábban megírtuk, Zsóka nem szeretne celebgyereket csinálni a kis Boriszból, így közösségi oldalán sem oszt meg róla képeket. Az édesanya a baba születésekor is csak a kis kezecskéjéről tett fel egy fotót, nemrégiben viszont megtört a jég, hiszen a fejét is megmutatta hátulról.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest