Rendvédelmi nap volt Földeákon, jó szezont zárt a Hagymatikum, példaértékű összefogás Apátfalván és a labdarúgó világbajnokságra hangolódtunk – tegnap ezekről is hírt adtunk Önöknek!

Varga Mihály benyújtotta a 2019-es költségvetést, amelynek középpontjában a biztonságos növekedés áll. Autót is oltottak a földeáki általános iskolában –  egy pályázatnak köszönhetően rendvédelmi napot szerveztek a Návay Lajos Általános Iskolában. Szerdán Magyarcsanádon járt Lázár János, a térség országgyűlési képviselője, ahol a közmunkások dolgozni mentek. Két pedagógust köszöntöttek a Makói Magán Zeneiskolában.

Szabadon engedték az ország medvéjét: a mozgását azért figyelni fogják a szakemberek, hogy többet ne kelljen üldözni. Parndorfi halálkamion – 25 évet kaptak az embercsempészek. Példás összefogás Apátfalván: gyűjtésbe kezdtek a település lakói a tűzkárt szenvedett család javára. Bárki segíthet a Gombkötő-családnak. Foci Vb-ra hangolódtak a Nyugi-teraszon: délután már ott lehetett nézni a nyitómeccset. Jó szezont zárt, és még jobbra készül a Hagymatikum – erről Gergely Gábor beszélt portálunknak.

A fejlesztésekről tárgyaltak Lázár János fogadóóráján Farkas Éva Erzsébet makói polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester csütörtök reggel.

A fejlesztésekről tárgyaltak Lázár János fogadóóráján – Makó Híradó

Farkas Éva Erzsébet makói polgármester és Czirbus Gábor alpolgármester csütörtök reggel Lázár János országgyűlési képviselő hódmezővásárhelyi fogadóóráján járt. A politikusok a makói beruházásokról egyeztettek, kiemelten foglalkoztak a Hagymatikum gyógyfürdő-fejlesztéssel. Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere és Czirbus Gábor alpolgármester számos, a város szempontjából sorsdöntő jelentőségű, folyamatban lévő vagy tervezett beruházásról konzultált a térség parlamenti képviselőjével a hódmezővásárhelyi fogadóórán.

Folytatódik az esős időjárás: ha van nálunk esernyő, abból nem lehet már baj. 22 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet. Programajánlónk: 9 órától Apátfalván tartanak rendvédelmi napot egy pályázatnak köszönhetően. A Makói Moziban negyed 5-től a Kutyaparádét, 6 órától a Túl szexi lányt és negyed 9-től a Jurassic World-öt lehet megtekinteni. A reggelt kezdjük ezzel a Pendulum számmal. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest