Czirbus Gábor alpolgármester és Földesi Csaba cégvezető volt a Makói Városi Televízió Híradó Extra műsorának vendége nemrég, ahol az idei járdaprogram ütemezéséről szólt a beszélgetés.

– Azokat az építkezési munkálatokat, amelyeket tudunk, mindenképpen makói vállalkozásoknak szeretnénk adni, mert fontos hogy ezek a vállalkozások megerősödjenek – emelte ki Czirbus Gábor a városi televízió Híradó Extra című műsorában.

Az alpolgármester hozzátette: ezek a cégek nagy részben helyi munkavállalókat alkalmaznak, de ezen kívül is számos pozitív hatása van annak, ha a makói vállalkozásokat hozzák előnybe, a járda program során pedig kiváló munkát végeztek.

A Földesi-Ép-Ker Kft. már tavaly is részt vett a járdák felújításában, idén is lehetőséget kaptak. Földesi Csaba ügyvezető azt emelte ki, hozzájuk a lakosság felől szinte csak pozitív visszajelzés érkezett a felújításról, makói cégvezetőként pedig ő is fontosnak tartja, hogy ha lehetőség van rá, helyben tudjanak munkát adni az alkalmazottaiknak.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest